TRIBE FEST - POWERED BY TUBORG

TRIBE Fest i TUBORG postali su zvanični partneri!

Tuborg Green je pivo za one koji koriste svaku priliku da žive punim plućima.

Kao pravi prijatelj festivala i muzike Tuborg je kreirao muzičku kulturu, uvek je prisutan na mestima sa dobrom muzikom i zabavom, klubovima, barovima i svim najvećim muzičkim dešavanjima.

Danas je Tuborg brend broj jedan u Danskoj, prisutan u više od 70 zemalja širom sveta, prepoznatljiv po svom kvalitetu i osvežavajućem ukusu. Na našem tržištu se nalazi od 2004. godine i to je prvi internacionalno priznat brend proizveden u Srbiji. Ovo kvalitetno pivo je boje ćilibara, pleni punim i umirujućim ukusom i blagim dodirom gorčine.

TRIBE i Tuborg vas čekaju na točilicama. Naša preporuka? Točeni Tuborg i Somersby lubenica 😎 #tuborgsummer

 

TRIBE FEST KARAVAN NAKON SMEDEREVA ⏯ KRAGUJEVAC

Nakon žurke u Smederevu najavjujemo vam… 

TRIBE FEST Party Karavan stiže u Kragujevac 07. jula! 

GARAGE REUNION ugostiće nas u svom klubu (Cara Lazara 1). Za mixerom čekaju nas rezidenti GR – ekipa koja ove godine čini sastavni deo LINEUP 2018.

Ko? DJ IMHOTEP, KOVINAC, TZANEMA i mnogi drugi napraviće samo uvod muzičke priče koja će svoj zaključak doživeti na TRIBE Festu u Ćupriji 10. avgusta. 

Kragujevčani, vidimo se u Clubu GARAGE REUNION! Postanite deo TRIBE priče! Odatle, TRIBE FEST Karavan nastavlja svoj put, a uskoro ćemo vam i reći gde…

 

TRIBE FEST KARAVAN KREĆE IZ SMEDEREVA 06. JULA

TRIBE Fest, kao deo svojih aktivnosti u julu, za vas je spremio nešto VRHUNSKO! 

TRIBE FEST Party Karavan obići će Srbiju, gde će u nekim od najboljih klubova naše zemlje organizovati promo žurke. Počinjemo u Smederevu 06. jula u Club-u SNAJKE (Starca Vujadina 71), gde će izvođači na TRIBE Festu 2018 Alex Petrov & DAK FVCK vrteti za mixetom top beat.

Očekuju vas promo aktivnosti vezane za festival, promo cene karata, nagradne igre… 

Smederevci, vidimo se u Clubu SNAJKE! Postanite deo TRIBE priče!

 

TRIBE FEST ULAZI U POSLEDNJU FAZU PRIPREMA

TRIBE Fest sa krajem meseca juna ulazi u poslednju fazu priprema za avgustovski event koji će promeniti festivalsku mapu Srbije. LINEUP 2018 je kreiran i priveden kraju, a možete ga proveriti OVDE. Pored toga, svi tehnički detalji, stageing i radovi na kampu su u svojoj finalnoj fazi, tako da vas možemo dočekati sa najboljom festivalskom, ali i kamperskom ponudom kojoj nećete moći odoleti ovog leta.

Veliki deo naših finalnih aktivnosti jesu PROMO ŽURKE, koje smo ugovorili u nekoliko gradova. Ovaj TRIBE FEST Karavan kreće iz Smedereva 06. jula, a svoj put kroz Srbiju završiće u Ćupriji – gradu domaćinu TRIBE Festa.

Pratite naš sajt, jer ćemo na njemu u odeljku VESTI izbacivati informacije o TRIBE FEST Karavanu, kao i gde partijamo. Možda se upravo vidimo u VAŠEM gradu.


Close Menu